StoryEditor
ubojstvo u kazinu

Dvojica muškaraca držala zaštitara, treći ga tukao. Pao je i udario glavom o stepenicu

Piše desk  /  03.09.2022., 13:39h

Nepoznati počinitelji nasmrt su jutros rano ujutro pretukli zaštitara u poslovnici igara na sreću na Trnju (Zagreb) i pobjegli, izvijestila je policija.

Oko 5 sati na području Trnja u Lastovskoj ulici, u prostoru poslovnice igara na sreću, nakon prvotnog verbalnog sukoba nepoznati su počinitelji tjelesno napali zaštitara, a zatim pobjegli. Liječnička pomoć zaštitaru pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je preminuo. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, izvijestila je policija.

Kako javlja Index.hr, u napadu su sudjelovala tri počinitelja. Sva tri muškarca su bila alkoholizirana, jedan znatno pijaniji od ostalih. Muškarac koji je djelovao alkoholiziraniji od druge dvojice u jednom je trenu pokušao ući u službene prostorije kazina, odnosno u prostore gdje je zabranjen ulaz osobama koje nisu djelatnici.

Zaštitar ga je u tome pokušao spriječiti. Inače, zaštitar, čiji su inicijali H.Z., je rođen 1982. godine, dakle radilo se o čovjeku od 40 godina. Tu je došlo do sukoba. Dvojica muškaraca su ga, neslužbeno se doznaje, držala dok ga je treći udarao. Navodno je zaštitar u nekom trenutku udario glavom u stepenicu.

Uskoro su napadači pobjegli, a netko je pozvao hitnu pomoć. Ozlijeđeni zaštitar je još davao znakove života te su ga reanimirali i prevezli u bolnicu. No u bolnici mu se stanje pogoršalo i zaštitar je umro.

Dnevnik.ba

02. svibanj 2024 06:46