StoryEditor
granada

Državljanin BiH teško ranjen u Španjolskoj, u pucnjavi ubijen muškarac iz Srbije

Piše desk  /  14.07.2022., 14:09h

Četrdesetjednogodišnji državljanin Bosne i Hercegovine teško je ranjen u pucnjavi koja se dogodila u Granadi, na brani Rules. U pucnjavi je ubijen državljanin Srbije. Španjolski mediji javljaju kako je istragu o ovom slučaju preuzela Civilna garda, a da se sumnja da je u pitanju trgovina drogom.

Prema navodima španjolskog medija Ideal, sve se dogodilo jučer, nekoliko minuta prije 19 sati kada je hitna pomoć dobila dojavu o dvjema osobama koje su upucane.

Bh. državljanin je evakuiran helikopterom do bolnice gdje je operiran, dok je tijelo državljanina Srbije prebačeno u Institut za pravnu medicinu (IML) u Granadi radi obdukcije. Ekipa hitne pomoći ga je pokušala oživjeti, ali nije bilo reakcije. U njega je ispaljeno više metaka.

Prema informacijama iz Civilne garde koju su objavili mediji, sve ukazuje na to da je na brani došlo do sukoba dvije kriminalne grupe u vezi droge. Sumnja se na ilegalnu trgovinu marihuanom. Počinitelji su pobjegli s mjesta događaja.

Bh. državljanin je jedini svjedok ovog događaja, ali je na intenzivnoj njezi, pod sedativima i intubiran, zbog čega ne može dati izjavu.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 20:43