StoryEditor
incident

Dodikov savjetnik potegao pištolj na biznismena u Trebinju

Piše desk  /  17.09.2023., 17:48h

Branislav Okuka, savjetnik predsjednika bh. entiteta RS Milorada Dodika, danas je izazvao veliki incident u Trebinju potegnuvši pištolj na biznismena Momčila Mandića.

Incident se desio ispred hotela "Central park" u samom centru Trebinja. Policija je brzo intervenirala, privodeći Okuku u policijsku stanicu zbog daljnjeg ispitivanja, prenosi Klix.

Prema saznanjima BN-a, Momčilo Mandić se također nalazi u trebinjskoj policijskoj stanici, gdje daje izjavu o incidentu.

Važno je napomenuti da je Branislav Okuka bio jedan od ključnih savjetnika Milorada Dodika te da je tijekom rata služio kao pripadnik policije Republike Srpske. Povezuje ga se i s Udruženjem "Čast otadžbine", kao i s jedinicom "Srpska čast".

Ranije je Okuka radio u firmi Momčila Mandića više od jednog desetljeća, a prema izjavama samih Mandića, dobio je otkaz zbog optužbi za "krađu goriva".

Glasnogovornica Policijske uprave Trebinje, Jovana Cvijetić za Klix. ba je rekla da ne može dati detaljne informacije o incidentu, ističući da će policija nastaviti istragu kako bi razjasnila sve okolnosti ovog događaja.

"Nakon utvrđivanja svih činjenica policija će izdati službeno priopćenje", kazala nam je Cvijetić.

Dnevnik.ba

21. listopad 2024 22:43