StoryEditor
"prijavit ću policiji"

Djevojka koja tvrdi da je vidjela muškarca koji je "isti kao Matej" javila se srpskom tabloidu: "Dizao je novac s bankomata"

Piše desk  /  11.02.2022., 11:58h
“Upravo sam se susrela s osobom koja izgleda isto kao on, tri puta u centru Münchena”, napisala je ovih dana na Instagramu hrvatska manekenka, poručivši da je vidjela nestalog Splićanina Mateja Periša za kojim se više od 40 dana intenzivno traga u Beogradu.

Prema pisanju Kurira, manekenka je u istoj Instagram priči pitala koliko je 27-godišnjak visok.

“Dečko kojeg sam srela je moje visine, oko 183 cm, možda i viši”, poručila je djevojka, prenosi Kurir. Muškarac kojeg je vidjela, a za kojeg tvrdi da izgleda kao Periš, stajao ispred bivšeg restorana Opatija i dizao novac s bankomata.

Također je zamolila sve koji znaju koliko je Matej točno visok da joj se jave putem Instagrama.

“Da ne bude zabune, ako je netko upućen neka mi javi u privatne poruke. Kako bih ja mogla kontaktirati nadležne organe”, napisala je manekenka čiji identitet Kurir nije objavio.

Nakon pomutnje koja je nastala zbog objave na društvenoj mreži, manekenka se sinoć javila reakciji Kurira i ispričala kako je mladića nalik Mateju srela dok je s majkom šetala dijete.

“Moja majka mu je htjela prići, ali ja to nisam dopustila. Bilo mi je glupo, htjela ga je slikati, ali nisam joj dopustila. Bio je malo pogubljen i vidjela sam da je shvatio da razgovaramo ‘na našem'”, objasnila je djevojka.

“Samo sam htjela vidjeti po fizičkom opisu je li to on, jer po licu i visini odgovara opisu. Tri puta je prošao pored nas, nevjerojatno je koliko si sliče. Posljednji put sam ga srela u hotelu Mandarin, gdje je policijska postaja i bivši restoran Opatija”, ispričala je hrvatska manekenka.

Kazala je i da je dobila neke brojeve od nadležnih službi u Srbiji kako bi ih obavijestila o tome što je vidjela, ali ti brojevi, kako je navela, nisu u funkciji.

“Samo želim dobiti broj od nadležne službe u Srbiji. Ja ću svakako ovo prijaviti policiji, na inicijativu moje mame koja me natjerala da prijavim sve govoreći mi ‘Ne daj Bože da se tebi tako nešto dogodi, svaka informacija bi bila korisna'”, zaključila je.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 04:16