StoryEditor
hrvatska

Djevojka (22) rodila četvrto dijete i preminula

Piše desk  /  09.11.2022., 19:23h

Djevojka u dobi od 22 godine preminula je prije dva dana u zadarskoj bolnici, nakon što je rodila svoje četvrto dijete. U zadarsku je bolnicu dovezena iz gospićke bolnice, u kojoj je rodila, nakon čega su krenule komplikacije, a na porodu je u nekom trenutku bio i ginekolog Darko Milinović, bivši ministar zdravstva, doznaje 24sata.

"Ja sam došao u sedam ujutro u rađaonu, ali porod gospođe je vodila druga kolegica. Imali smo taj incident, bile su komplikacije, ali ne mogu ništa reći. Za sve informacije obratite se ravnateljici bolnice", rekao je Milinović.

Prijateljica umrle djevojke: Izgubila je puno krvi, suprug je bio izvan sebe...

Prijateljica preminule rodilje dala je opširniju izjavu za 24sata.

"Ovo joj je bila četvrta trudnoća, termin joj je bio 22. studenog, no 7. studenog je zbog bolova primljena u gospićku bolnicu. Njenom suprugu je rečeno da je došlo do komplikacija, da je išla na carski i da su je reanimirali. Potom je došla kratko svijesti, izgubila je puno krvi i rekli su mu potom da su zvali hitnu da je odveze u bolnicu u Zadru. No preminula je.

Njen suprug je bio izvan sebe i vikao je u gospićkoj bolnici, pa su mu pozvali policiju i prijetili da će mu oduzeti djecu. Osim ovog novorođenčeta koje je rođeno 7. studenog, ima još troje djece. Rekli su da je agresivan i nestabilan i zato su ga prijavili", ispričala je prijateljica.

Policija dobila poziv iz bolnice, tetak umrle prijetio Milinoviću

Za 24sata je iz ličko-senjske policije potvrđeno da su prekjučer dobili poziv iz gospićke bolnice.

"Policija u Gospiću je 7. studenog zaprimila dojavu iz Opće bolnice u Gospiću u 15:58, 52-godišnjak iz Vrhovine je putem treće osobe poručio riječi prijetnje jednom doktoru. Spomenuti liječnik je upoznat s tim da je mogao podnijeti prijedlog za kazneni progon, no on je to odbio", rekli su iz policije.

Kako neslužbeno doznaje 24sata, riječ je o liječniku Milinoviću, no on je odbio da se kazneno progoni osobu koja mu je zaprijetila, a riječ je o tetku preminule rodilje.

15. travanj 2024 21:34