StoryEditor
florida

Djevojčica (10) ubila ženu koja se svađala s njenom majkom: "Nije smjela udariti moju mamu"

Piše desk  /  09.06.2022., 09:03h

Rodgersin dečko, koji je svjedočio cijelom događaju, kazao je policiji da je pokušao prekinuti sukob, ali je žrtva ponovno napala majku.

Policija na Floridi uhitila je u utorak 10-godišnju djevojčicu jer je pucala i ubila ženu koja se svađala s njenom majkom. 

Djevojčica se sada nalazi u pritvoru u Odjelu za djecu i obitelji Floride. Državna odvjetnica okruga Orange i Osceola, Monique H. Worrell, kazala je da razmatraju cijeli slučaj i da će prije donošenja ikakve odluke o optužnici sagledati sve činjenice i uzeti u obzir dob djeteta.

"Želimo biti jasni da naš ured nije donio nikakvu odluku o optužnici, ovaj incident je jedan od najtragičnijih slučajeva koje sam vidjela u svojoj 22-godišnjoj karijeri", kazala je Worrell.

Djetetova majka također se nalazi u pritvoru, piše CNN.

Svjedoci događaja rekli su policiji da je do pucnjave došlo u noći 30. svibnja, kada su se djetetova majka i žrtva, Lashun Denise Rodgers (41), počele svađati ispred stambenog naselja. Djevojčica je bila prisutna. Majka je navodno prva udarila Rodgers koja je zatim majku udarila u leđa, stoji u izvještaju o hapšenju. 

Rodgersin dečko, koji je svjedočio cijelom događaju, kazao je policiji da je pokušao prekinuti sukob, ali je žrtva ponovno napala majku. Zatim je vidio kako djevojčica drži vatreno oružje u ruci i kako puca u Rodgers.

"Nije smjela udariti moju mamu", navodno je povikala curica u tom trenutku.

Rodgers je prevezena u bolnicu u Orlandu, gdje je kasnije preminula. Policija je priopćila da je istraga u tijeku. 

Dnevnik.ba

18. srpanj 2024 14:56