StoryEditor
stravičan zločin

Detalji užasa u Hrvatskoj: Sin je nožem izbo majku do smrti

Piše Hina  /  24.12.2021., 13:59h
Ubojstvo se dogodilo jučer oko 15 sati na području Kmana, a policija je utvrdila kako je riječ o nasilnoj smrti zbog čega je uhitila muškarca zatečenog u stanu, a kasnije se doznalo da je riječ o sinu ubijene.

Splitska policija dovršila je očevid jučerašnjeg ubojstva 64-godišnje žene u Mosečkoj ulici, a doznaje se kako sumnjiči njenog 27-godišnjeg sina s psihičkim problemima da je u stanu nožem ubio majku.

Iz policije su u petak kratko izvijestili da je u tijeku kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim te najavili kako će se obaviti obdukcija tijela ubijene.

Ubojstvo se dogodilo jučer oko 15 sati na području Kmana, a policija je utvrdila kako je riječ o nasilnoj smrti zbog čega je uhitila muškarca zatečenog u stanu, a kasnije se doznalo da je riječ o sinu ubijene koji se dovodi u vezu s ovim ubojstvom.

Mjesto događaja odmah ​je osigurano​, nakon čega je počeo policijski očevid.

Doznaje se kako policija sumnjiči 27-godišnjeg sina ubijene, koji je imao određenih psihičkih problema, da je nožem do smrti izbo svoju majku.

Policiju je ​jučer zvao član šire obitelji jer nije mogao stupiti u kontakt sa tom ženom, nakon čega ​je policija otišla do njenog stana.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 22:03