StoryEditor

Detalji stravičnog ubojstva žene u Sarajevu: Ni najstariji policijski službenici ne pamte ovakav zločin

Piše desk  /  30.06.2024., 12:51h

Goran Ravlić, muškarac koji je osumnjičen za ubojstvo supruge Nermine Ravlić, branio se šutnjom u MUP-u Kantona Sarajevo, saznaje portal "Avaza".

On je sinoć predat, zajedno s majkom i rođakom koji su osumnjičeni za ovaj zločin, u Tužiteljstvo KS. 

Prema informacijama "Avaza", danas će, a nakon što ih tužitelj ispita, za sve tri osobe biti predložen jednomjesečni pritvor.

I dok se još uvijek utvrđuje točan motiv ubojstva nesretne žene čije je tijelo danima bilo u stanu, saznaje se da je riječ o brutalnom zločinu kakav dugo ni nastariji policijski službenici, a ni tužitelji nisu zapamtili.

Naime, Goran je suprugu Nerminu doslovno izmasakrirao. 

Policajci koji su došli na lice mjesta ostali su šokirani kada su zatekli njeno tijelo, koje je bilo skoro pa neprepoznatljivo.

Da stvar bude šokantnija, on je na društvenim mrežama zatim objavljivao ljubavne statuse u kojima je pisao o ljubavi i to sve dok je tijelo žene bilo u stanu. Objavio je više zajedničkih fotografija.

Podsjećamo, ubijena žena Nermina Ravlić pronađena je na sedmom katu nebodera u sarajevskom naselju Pofalići. Za njeno ubojstvo sumnjiče se njen suprug Goran Ravlić, svekrva Ledžiba Ravlić, te pomagač Latif Jašarević.

Dnevnik.ba

20. srpanj 2024 22:33