StoryEditor

Detalji brutalne likvidacije u Sarajevu: Pozvao ga na kavu pa ispalio 16 metaka u njega

Piše desk  /  11.06.2024., 10:32h

Nihad Sarajkić (32), koji je jučer oko 17 sati u Vilsonovom šetalištu u Sarajevu brutalno likvidirao Anela Kršu (39), bit će danas predat u nadležnost Tužiteljstva ŽS.

Postupajući tužitelj će, nakon što ispita Sarajkića, najvjerovatnije predložiti određivanje jednomjesečnog pritvora, prenosi Avaz.

Za sada se utvrđuje što je točan motiv ove brutalne likvidacije, jer je Sarajkić u Kršu ispalio više od 16 metaka. 

Kako smo sinoć objavili, Kršo je itekako poznat policijskim i pravosudnim organima u državi, a više puta je uhićivan, čak i zbog pokušaja ubojstva Benjamina Delalića prije deset godina. 

Prema neslužbenim informacijama, navodno je Kršo Sarajkiću prijetio, no istraga će pokazati što se točno dogodilo. 

Kršo je prije nekoliko mjeseci uhićen u Konjicu po prijavi za nasilje u obitelji, zbog čega je bio i pritvoren. 

U posljednje vrijeme postao je "biznismen", što potvrđuju i fotografije na društvenim mrežama. 

Ubojica Sarajkić nije evidentiran u policijskoj bazi kao osoba koja je bila prijavljivana za bilo koju vrstu kaznenog djela. Važio je za mirnu osobu. 

S druge strane, a što će pokazati i video nadzor, Sarajkić i Kršo sjedili su zajedno u jednom sarajevskom kafiću na Vilsonovom šetalištu, a nikome nije jasno šta je prethodilo ovom događaju.

Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da je Sarajkić isplanirao Kršinu likvidaciju, jer je dogovorio s njim kavu da bi ga nakon toga ubio.

Sarajkić je nakon ubojstva sam pozvao policiju, predao pištolj, a policajcima koji su došli na lice mjesta rekao: "Ja sam ga ubio". 

Dnevnik.ba

23. srpanj 2024 15:50