Sisak - U Galdovu došlo je do nesreće na radu prilikom čega su dvije osobe poginule.EDINA ZUKO - Pixsell
StoryEditor
detalji užasa u sisku

Čuo se jak tresak i plač, mještani u šoku: Poginuli vlasnik obrta (38) i radnik (22)

Piše desk  /  21.10.2022., 14:47h

Vlasnik obrta koji je stradao u nesreći bio je izrazito poštovan u Sisku i okolici i bio je otac dvoje djece. Mještani su čuli snažan tresak i plač, a na mjesto događaja jako brzo je stigla policija, hitna pomoć i vatrogasci.

U nesreći na radu koja se dogodila jutros malo prije 9 sati u sisačkom Galdovu smrtno su stradali vlasnik obrta (38) i radnik (22).

Do nesreće je došlo kada su istovarivali mramorne ploče s kamiona, ploče su proklizale i jedna ih je poklopila. Što se danas dogodilo, jer taj su posao često radili budući kamion nije mogao zbog uske ceste proći do radionice, još nije poznato. Istraga bi trebala utvrditi sve detalje ovog tragičnog događaja koji je pogodio cijelo mjesto. Nesreća se dogodila u skladištu klesarskog obrta, a radionica je udaljena nekoliko stotina metara dalje.

Naime, vlasnik obrta koji je stradao u nesreći bio je izrazito poštovan u Sisku i okolici i otac dvoje djece. Mještani su čuli snažan tresak i plač, a na mjesto događaja jako brzo je stigla policija, hitna pomoć i vatrogasci. 

U dvorištu je za vrijeme nesreće bio i treći radnik koji je na viljuškaru čekao da preveze ploče u radionicu. On im je odmah pokušao pomoći, ali nažalost bilo je prekasno. S njima je danas trebao biti još jedan radnik, koji zbog zdravlja nije mogao doći na posao. 

Na mjestu nesreće i dalje traje očevid kojeg vodi  Županijsko državno odvjetništvo i koji će utvrditi okolnosti nesreće koja je pogodila cijeli Sisak, piše Vecernji.hr.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 23:32