StoryEditor
Marko Munjiza

Novinar koji je objavio skandalozne fotografije bivšeg gradonačelnika Prijedora uhićen zbog ucjene teške 10.000 KM?

Piše desk  /  27.01.2022., 23:26h
Navodi se da je Munjiza ucjenjivao čovjeka, prijeteći mu da će objaviti određene informacije i tekstove ukoliko mu je ovaj ne isplati novac

Prijedorčanin Marko Munjiza uhićen je zbog ucjene vrijedne 10.000 KM, piše "Srpskainfo". Prema navodima istog medija, Munjiza je uhićen poslije provođenja posebnih istražnih radnji. 

Navodi se da je Munjiza ucjenjivao čovjeka, prijeteći mu da će objaviti određene informacije i tekstove ako mu je ovaj ne isplati novac, odnosno 10.000 KM.

Žrtva navodne ucjene se obratila policiji, nakon čega je pokrenuta istraga. Njom je rukovodilo Okružno javno tužiteljstvo u Prijedoru. U posebnim istražnim radnjama je korišteno 10.000 KM označenih novčanica, a kada je Munjiza preuzeo novčanice, policija ga je uhitila.

Inače, Munjiza je aktivista SDS-a, a javnosti je naročito poznat jer je zaslužan za smjenu Dalibora Pavlovića, bivšeg gradonačelnika Prijedora. Munjiza je objavio skandalozne fotografije Pavlovića na kojima se vidjelo da on pije tablete, povraća, te leži u toaletu.

image

Drogirani Pavlović

FACEBOOK -

Dnevnik.ba

03. svibanj 2024 18:41