StoryEditor
potraga

Britanka nestala u centru Šibenika: Nema je od ponedjeljka ujutro, posljednji put viđena kod bankomata

Piše desk  /  29.06.2022., 14:34h

Od svjedoka koji su svoj iskaz već dali policiji doznaj se da se nestala Britanka nalazila u skupini turista koji su razgledali stari dio grada i odjednom nestala

Ellen Betty Solomons (80), Britanka iz Londona, nestala je u ponedjeljak u jutarnjim satima u Šibeniku odakle se udaljila u nepoznatom pravcu. 

Kako stoji na stranici Nestali.hr, u trenutku nestanka bila je odjevena u plavu majicu dužih rukava, sive hlače dužine ispod koljena, tenisice Skechers zelene boje, a jutros je šibenska policija objavila novu fotografiju. Ima smeđu kosu, plave oči. Visoka je 158 centimetara. Priča engleski.

Od svjedoka koji su svoj iskaz već dali policiji, piše Morski, doznaje se da se nestala Britanka nalazila u skupini turista koji su razgledali stari dio grada i odjednom nestala. Navodno je posljednji put viđena od strane drugih turista iz skupine koji su joj pomogli podići novac s bankomata (kod Medulićevog trga), no od tada joj se gubi svaki trag.

Policija moli sve građane da ako raspolažu bilo kakvom informacijom o nestaloj obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu 192 ili 112.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 04:11