StoryEditor
stravično

Beživotno tijelo tuzlanskog glazbenika Jasmina Malkočevića pronađeno u hotelskoj sobi

Piše Desk  /  16.12.2021., 14:22h
Beživotno tijelo muškarca pronađeno je jutros u jednoj od soba u Hotelu President u tuzlanskom naselju Ljubače.

Prema informacijama do kojih je došao Klix.ba, riječ je o 39-godišnjem glazbeniku Jasminu Malkočeviću, a prve indicije ukazuju na to da je počinio samoubojstvo.

Malkočevićeva obitelj njegov nestanak prijavila je sinoć tuzlanskoj policiji, a njegovo beživotno tijelo pronađeno je jutros u jednoj od hotelskih soba u Hotelu President u prigradskom naselju Ljubače.

Portal Klix.ba je saznao da na Malkočevićevom tijelu nisu uočeni tragovi nasilja te prve indicije ukazuju na to da je riječ o samoubojstvu.

"Na tijelu preminulog J.M. nisu pronađeni tragovi ozljeda ili bilo kakvog nasilja i najvjerojatnije se radi o samoubojstvu izazvanom trovanjem tabletama. Dežurni tužitelj će izdati naredbu za obdukciju tijela preminulog kako bi se utvrdili točni uzroci smrti", kazao je glasnogovornik Tužiteljstva TK Admir Arnautović.

Na mjestu pronalaska tijela nalaze se policijski službenici i županijski tužitelj koji će utvrditi sve detalje ovog slučaja.

Malkočević je rođen 1982. godine. Duži niz godina djelovao je u svijetu glazbe, a široj javnosti postao je poznat sudjelovanjem u jednom bh. glazbenom natjecanju.

27. travanj 2024 02:45