StoryEditor
kraljevo, srbija

18-godišnjak ubio baku (67): „Uzeo je sjekiru iz dvorišta i vratio se u kuću, vrištala je...“

Piše desk  /  15.10.2021., 09:15h
Susjedi pričaju da su u šoku i nevjerici.

Veljko Nedeljković (18) iz Godačice kod Kraljeva u srijedu poslijepodne sjekirom je ubio svoju bebu Vericu Nedeljković (67), piše Blic.rs.

Zločin se dogodio u prizemlju obiteljske kuće, u dijelu u kojem je stanovala Veljkova baba Verica, dok je ubojica u drugom dijelu živio sa svojom starijom sestrom.

Susjedi pričaju da je Veljko izašao u dvorište, uzeo sjekiru, vratio se u kuću i svojoj babi nanio nekoliko snažnih udaraca. Verica je od ozljeda na mjestu preminula, dok je Veljko ubrzo nakon što je počinio zločin uhićen nedaleko od dvorišta.

- Veljko je bio dobro dijete, ali s ovom bakom, koja je očeva majka, nije se baš najbolje slagao. Mnogo su se svađali. Ne znam zašto. Ne mogu vjerovati kakva nas je tragedija zadesila - ispričala je Veljkova majka Danijela.

Kaže da se mladić često žalio na baku s kojom je stanovao u istoj kući, jer je s ocem Goranom, zbog njegovih zdravstvenih problema sa srcem, posljednjih nekoliko mjeseci živjela u Sloveniji.

- Veljko je završio za kuhara u Kragujevcu, ali je rijetko izlazio. U posljednje vrijeme je često mijenjao raspoloženje, postajao je nervozan i razdražljiv. Nikako se nije mogao složiti s Vericom i eto što nas je zadesilo - ispričala je Veljkova majka.

Susjedi pričaju da su u šoku i nevjerici.

- Čula se baš glasna svađa iz njihovog dvorišta i kuće, a onda se začuo i vrisak. Izašli smo pred dvorište, a onda smo vidjeli Veljka na ulici kako ponavlja da zovemo policiju. Nismo u prvi mah shvatili što se dogodilo, pomislili smo da je to opet jedna od uobičajenih svađa - ispričali su susjedi.

Pričaju da Veljko nije pravio probleme, ali i da se nije družio s vršnjacima i da je rijetko izlazio.

Dnevnik.ba

05. svibanj 2024 12:15