Article_Top_970x250

Zvone Boban za prelazak u Milan treba 'blagoslov' još samo jednog čovjeka

još samo formalnost

Zvone Boban za prelazak u Milan treba 'blagoslov' još samo jednog čovjeka

lip 07, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Talijanski mediji tvrde da u realizaciji povratka na San Siro manjka još samo formalnost, odnosno da Infantino dozvoli Bobanu raskid ugovora s Fifom.

Gazzetta dello Sport piše da će Zvonimir Boban vjerojatno postati sportski direktor Milana te pritom napustiti mjesto zamjenika predsjednika Fife Giannija Infantina.

Za novog tehničkog direktora Milana već je potvrđen Paolo Maldini, a baš on odradio je razgovore sa svojim velikim prijateljem Bobanom. Talijanski mediji tvrde da u realizaciji povratka na San Siro manjka još samo formalnost, odnosno da Infantino dozvoli Bobanu raskid ugovora s Fifom.

Još ništa nije službeno, ali Gazzetti treba vjerovati jer poveznica Gazzette i Bobana silno je velika, Zvone je godinama pisao za taj ugledni talijanski sportski dnevnik. Bobana je odabrala osovina Elliott – Maldini koja ga želi u klubu već ovog ljeta. Boban bi u klubu obnašao dvije funkcije.

Bio bi sportski direktor, ali i svojevrsni politički lider zadužen za održavanje dobrih odnosa s ligom, talijanskim savezom, Uefom i Fifom.

Boban je za Milan igrao od 1992. do 2001. godine te je u 251 utakmici zabio 30 golova. Osvojio je četiri talijanska prvenstva, tri superkupa, a 1994. godine i Ligu prvaka. Navijači su ga jako voljeli, pa ne čudi da su jučer gotovo jednoglasno zazivali njegov povratak u Milan, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250