Article_Top_970x250

Zvizdić za sutra sazvao sjednicu Kolegija Zastupničkog doma PSBiH

Predsjedavajući Zastupničkog doma

Zvizdić za sutra sazvao sjednicu Kolegija Zastupničkog doma PSBiH

lis 02, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić sazvao je za četvrtak, 3. listopada, 9. sjednicu Kolegija Predstavničkog doma PSBiH.

Zvizdić je nakon sjednice Kolegija u proširenom sastavu, koja je održana 30. rujna, izjavio novinarima da je prijedlog da se inicira sjednica kolegija Predstavničkog doma i Doma naroda s članovima Predsjedništva BiH, „na kojoj bi razgovarali o svim bitnijim političkim i drugim temama i problemima s kojima se u ovome trenutku susreće BiH“.

Upitan kada očekuje sastanak članova kolegija oba doma s članovima Državnog predsjedništva, Zvizdić je odgovorio da će na Kolegiju Predstavničkog doma, u četvrtak, uputiti tu inicijativu.

- Dom naroda je taj koji zakazuje, po njihovom redoslijedu, sljedeću sjednicu kolegija oba doma PSBiH i tada ćemo uputiti poziv da zajedno sjednemo s članovima Predsjedništva BiH. Nadam se dobrim, pozitivnim rezultatima i zaključcima - rekao je tada predsjedavajući Zastupničkog doma državnog parlamenta.

Prema predloženom dnevnom redu, Kolegij Zastupničkog doma bi sutra, između ostalog, trebao razmatrati Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sistemu državne pomoći u BiH; Informaciju o stanju u Izvozno-kreditnoj agenciji BiH– IGA; zastupnička pitanja Damira Arnauta, te Urgenciju za dostavu prijedloga članova stalnih komisija Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, prenosi FENA.

Dnevnik.ba