StoryEditor

Zubac navijačima Lakersa: Za dobru košarku tu su Clippersi

Piše D  /  03.04.2019., 05:04h

Da su Lakersi napravili veliku pogrešku ‘trejdajući‘ Ivicu Zubca u Clipperse bilo je jasno svakome tko imalo prati košarku.

Jerry West, ikona, ‘Logo‘ i tvorac mnogih šampionskih timova, rekao je kako je tu vijest doznao na večeri s prijateljima čija je reakcija bila - salve smijeha na račun Magica Johnsona i pogubljene uprave Lakersa.

Otkad je u Clippersima Zubac je doživio samo dva poraza u 15 utakmica i kako sam kaže "sad uživa u pobjedama". Što se u drugom klubu iz Los Angelesa baš i nije često događalo.

Naš je centar nedavno javno podijelio još jedno iskustvo koje se nije nimalo svidjelo društvu iz Lakersa:

- Navijači Lakersa mi često prilaze i govore, ‘Zašto su te trejdali? Uprava je napravila veliki kiks. Vidi se da nedostaje tvoj učinak‘... Uvijek im odgovaram isto: Mene ne morate mene žaliti, sada sam u boljoj momčadi, a ako vam se u Los Angelesu gleda dobra košarka... Gledajte Clipperse! - rekao je Zubac.

Digla se lagana galama oko te priče pa je odlični hrvatski centar dodatno pojasnio stvar jednim tweetom:

- Mediji uvijek izvače stvari iz konteksta. Nisam rekao ama baš ništa loše o Lakersima nego samo svima htio poručiti da mi u Clippersima igramo dobru košarku tj. da nema ništa loše u tome da dođu i na naše utakmice - objasnio je Zubac, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 03:24