StoryEditor

Zrinjski slavio na prepunom Bijelom Brijegu, Izviđač deklasirao Bosnu

Piše D  /  17.03.2018., 10:03h

Rukometaši Zrinjskog ostvarili su šestu uzastopnu pobjedu u Premijer ligi BiH. U prepunoj dvorani na Bijelom Brijegu pala je i momčad Maglaja s 29:24.

Zrinjski je tako na najbolji mogući način potvrdili bodove iz Banja Luke kada su u prošlom kolu svladali aktualnog prvaka Borca.

Uzvratili su Mostarci Maglaju za jesenji poraz od 25:23 i u kvalitetnoj utakmici pred svojim navijačima učvrstili treće mjesto na ljestvici.

Ponovno je kod Zrinjskog najbolji strijelac bio Vedran Delić s 8 golova, dok je Vistorop zabio 7. Kožulj je 4 puta tresao mrežu gostiju, a Marić 3 puta. Po dva gola zabili su Babić, Grgić i Šoljić, a u strijelce se upisao i Kordić.

Kod gostiju je najbolji bio Čosić s 9 golova.

Izviđač je na svom terenu deklasirao posljednje plasiranu sarajevsku Bosnu s 37:19. Omjer snaga je bio nerealan, a to pokazuje i rezultat s poluvremena koji je glasio 21:7 za Ljubušake. Ovom pobjedom Izviđač je preuzeo vrh ljestvice s 39 bodova, dva više od Vogošće koja ima utakmicu manje. Zrinjski je treći s 36 bodova.

Zrinjski sljedeću utakmicu igra za dva tjedna kada gostuje kod drugoplasirane Vogošće, dok Izviđač sljedeće subote putuje na gostovanje kod Goražda.

T.R./Dnevnik.ba

16. travanj 2024 21:04