StoryEditor
poznati voditelj

Zoran Šprajc objavio fotku s dočeka 2022.: "Kad se dogode mjesto i ljudi..."

Piše desk  /  02.01.2022., 18:24h
Zoran Šprajc objavio je fotografiju s proslave nove 2022. godine. Dočekao ju je na otoku Šolti u društvu prijatelja. Kasnije je objavio i nekoliko fotki iz Splita.

"Kad se dogode mjesto i ljudi, Dalmacija i prijatelji, nema fešte koja to može nadmašiti. Hvala Splitu i Splićanima na pjaci, hvala nebu, moru i Suncu, hvala svima vama na dobrim riječima, srce i duša puni su mi ko brod i neka bude i vama tako pa ćemo kroz ovu godinu dalje lako. Sretna vam 2022.", napisao je voditelj na Instagramu, prenosi Index.hr.

Šprajc se oglasio i za Božić. Pozirao je pored božićnog drvca s kapicom Djeda Božićnjaka i ekipi uputio zanimljivu poruku.

"Vjerovali ili ne, bili ove ili one Crkve, Srbin ili Eskim, bogati ili siromašni, bili član partije ili stranke, vakser ili antivakser, straight ili gay, vegan ili pesketarijanac, siguran sam da se ovih dana osjećate dobro, da ste dobri prema drugima i drugi prema vama. Jedino što i vama i sebi želim jest da taj osjećaj dobroga potraje i kad ovi blagdani prođu. Sretan vam Božić, mir i dobro vama i svima oko vas. Živjeli", napisao je.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 19:13