StoryEditor
poznati voditelj

Zoran Šprajc: Oba infarkta u razmaku od 6 godina imao sam baš na ovaj dan

Piše desk  /  23.11.2021., 20:24h
Zoran Šprajc posebno pamti današnji datum. U razmaku od šest godina je dva puta imao infarkt baš na ovaj datum, a danas se na Instagramu u objavi osvrnuo na svoje iskustvo i zamolio pratitelje da u životu ne brzaju kao on.

"Kad kroz život juriš kao muha bez glave, lako je onda ostati i bez glave. Kod mene se čak zna i koji bi to mogao biti dan. Baš današnji dan, 23.11. Oba infarkta u razmaku od 6 godina, imao sam baš na ovaj dan. I sretno sam ih preživio pa mi je ovaj dan zapravo drugi rođendan. Jesam li što naučio? Jesam li usporio? Malo ili ništa. 

Brzina mi je mana, a ne vrlina ali bez nje ne mogu. Ipak današnji zavoj uredno prolazim, držim se svoje strane kolnika, valjda ću izdržati do kraja dana. Sutra ćemo već lako. Čuvajte se, usporite ako možete, ne morate juriti kroz život, neka život juri kroz vas. Puna svima", napisao je voditelj u opisu objave, prenosi Index.hr.

Pratitelji su mu zaželjeli sreću i da ovaj dan prođe bez medicinske intervencije. 

"Živio ti nama!", "Super rečeno", "Sretno dalje", neki su komentari.

Podsjećamo, Šprajcu su nakon posljednjeg infarkta 2019. godine ugradili stent, a s pogoršanjem zdravstvenog stanja je voditelj odlučio promijeniti životne navike.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 01:23