Article_Top_970x250

Zoran Mamić prodaje vilu od 600 kvadrata, traži 2 milijuna eura

markuševac, zagreb

Zoran Mamić prodaje vilu od 600 kvadrata, traži 2 milijuna eura

lis 21, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: FaH

Trener Dinama prodaje vilu u podsljemenskoj zoni za gotovo dva milijuna eura. Vila od 600 kvadrata je u Markuševcu na zemljištu od 3600 kvadrata.

Imam posao, obitelj, moram prehranjivati, plaćati odvjetnike, troškove puta..., vapio  je Zoran Mamić (49) na Županijskom sudu u Osijeku, gdje njemu, bratu Zdravku i nećaku Mariju te ostalima sude za izvlačenje 144 mil. kuna iz Dinama te 200 milijuna kuna štete nanesene zagrebačkom klubu.

Žalio se sudu kako mu je teško putovati na baš svako ročište u Osijek. I čini se da je najmlađi brat Mamić uistinu u teškoj financijskoj situaciji.

Trener Dinama prodaje vilu u podsljemenskoj zoni za gotovo dva milijuna eura. Vila od 600 kvadrata je u Markuševcu na zemljištu od 3600 kvadrata, piše 24sata.hr.

Sagrađena je 2009., a ima po četiri spavaće sobe i kupaonice te dva garažna mjesta. U podrumu su vinoteka, vešeraj, teretana, garderoba, bazen, jacuzzi, finska sauna i parna kupelj.

U prizemlju su zahod, garderoba, gostinjska soba s kupaonicom, glavna spavaća soba s kupaonicom te garderobom, kuhinja s blagovaonicom, radna soba, dnevni boravak s kaminom te blagovaonica.

Na katu su još jedan dnevni boravak, dvije spavaće sobe s garderobama i kupaonicama te velika natkrive- na terasa. 

Dnevnik.ba