Article_Top_970x250

ŽO HDZ-a BiH HNŽ: „Hrabro i odlučno uz GO HDZ-a BiH Mostar do pobjede!“

priopćenje

ŽO HDZ-a BiH HNŽ: „Hrabro i odlučno uz GO HDZ-a BiH Mostar do pobjede!“

pro 01, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: HDZ BiH

Županijski odbor HDZ-a BiH HNŽ poslao je snažnu poruku podrške GO HDZ-a BiH Mostar na današnjoj sjednici koja je održana online zbog  nepovoljne epidemiološke situacije i naputaka Stožera ministarstva zdravstva HNŽ-a u cilju sprječavanja širenja infekcije Covid-19 među pučanstvom, kao i zaštite osobnog zdravlja i javnog zdravlja pučanstva.

Predsjednik ŽO HDZ-a BiH Hercegovačko – neretvanske županije čestitao je svim gradskim i općinskim odborima na rezultatima postignutim na lokalnim izborima održanim 15. studenog i istaknuo da je HDZ BiH pokazao da je najjača hrvatska stranka, te da novoizabrana vodstva odmah krenu u rad s ciljem poboljšanja uvjeta života u svojim lokalnim zajednicama.

Naglasio je da se cijeli politički fokus usmjerava ka Mostaru i to s jednim jedinim ciljem – izborna pobjeda.

Predsjednici GO i OO HDZ-a BiH, kao i njihovi članovi u ŽO, podržali su i složili se s predsjednikom  Boškovićem, te se stavili na raspolaganje GO HDZ-a BiH Mostar.

Predsjednik Vlade HNŽ-a dr. Nevenko Herceg, ministri iz reda HDZ-a BiH u Vladi HNŽ i dopredsjednik Skupštine HNŽ Tomislav Martinović uputili su poruke podrške i stavili se na raspolaganje GO Mostar u vidu bilo kakve pomoći, naravno uz zajednički cilj, a to je pobjeda i očuvanje hrvatskog stolnog grada Mostara.

Također, ŽO HDZ-a BiH HNŽ daje punu podršku Ministru zdravstva, rada i socijalne skrbi u pregovorima sa sindikatima u iznalasku najboljeg rješenja koje bi zadovoljilo obje strane. Poslana je poruka zahvale svih zdravstvenim djelatnicima koji se u ovo teško vrijeme pandemije koronavirusa svim mogućim sredstvima bore za zdravlje pučanstva.

Iskreno se nadamo da će se naći razumno rješenje  između dvije strane, te da pacijenti koji su u ovome slučaju najugroženiji neće ostati bez medicinske skrbi. Svima nam je u cilju očuvanje radnih mjesta, kao i zdravlje našeg pučanstva te se nadamo uspješnom završetku pregovora, naglašeno je na sjednici.

Dnevnik.ba