StoryEditor
honorari

Znate li koliko košta Rozgin nastup na vjenčanju? Puno više nego Grdovićev, puno manje nego, primjerice, Brenin...

Piše desk  /  16.02.2022., 21:00h
Nakon što je Rozgin menadžer potvrdio kako se pjevačica neće pojaviti na Grašinom i Haninom vjenčanju, pojavile su se glasine o cijeni njezina nastupa

Ostalo je samo još nekoliko dana do vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić, a glasine ne prestaju. Nakon što se u javnosti pojavila informacija da će Jelena Rozga svirati na njihovoj svadbi, oglasio se i njezin menadžer.

Čini se da kraljica svih zabava ne samo da neće pjevati na svadbi, već se na njoj uopće neće ni pojaviti, bez obzira na to da je dugogodišnja prijateljica Petra Graše te da je u nekoliko navrata surađivala s Hanom.

"Jelena neće biti na svadbi i neće pjevati", potvrdio je jutros Mate Rončević, Jelenin prijatelj i PR menadžer za 24sata.hr.

Kada je riječ o samoj cijeni njezina nastupa, ona iznosi oko 6000 eura. Skupo ili ipak ne?

Ovisi s kim uspoređujemo. Ako je uspoređujemo, primjerice, s Halidom Bešlićem kojem je cijena nastupa na vjenčanjima između 8000 i 10.000 eura, ili pak Lepom Brenom koja za svoje nastupe na vjenčanjima traži 30.000 eura, Jelena je još i dobra.

image

Lepa Brena

SRđAN ILIć - Pixsell

Njezina sugrađanka, Severina na svadbama uopće ne pjeva u Hrvatskoj, već samo po Crnoj Gori i Srbiji, a honorar dogovora individualno. "Kraljica svatova" Maja Šuput za cjelovečernji nastup traži visokih 8000 eura.

S druge strane, Neda Ukraden i Mladen Grdović traže 5000 eura za svoj nastup, a Nives Celzijus 3500 eura.

Slavni par bi pred oltar trebao stati u subotu, 19. veljače, u splitskoj crkvi svetog Frane. Izvor blizak paru otkrio je da će par čuvati tjelohranitelji.

Podsjetimo, Petar Grašo je prije par dana, tijekom svog gostovanja u emisiji Premijera - Vikend specijal, prvi put komentirao cijelu situaciju.

"Ljubav se dogodila. Ljubav se treba dogoditi, ne treba je planirati, o ljubavi ne treba previše pričati. To su neke stvari koje čovjek treba njegovati u sebi, ne treba se time hvaliti. Da, postoji ljubav. Da, predivan je period života s osobom koja ti u tom trenutku znači najviše i s kojom se planiraš prepustiti i ploviti", priznao je pjevač.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 18:16