Article_Top_970x250

Zlatni olimpijac stao u obranu novinara: ´Lino, pretjerao si, bila je to argumentirana kritika...´

kaleb o červarovom postupku

Zlatni olimpijac stao u obranu novinara: ´Lino, pretjerao si, bila je to argumentirana kritika...´

sij 25, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Getty Images

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac Nikša Kaleb, koji je pod izborničkom palicom Line Červara 2004. godine na Olimpijskim igrama u Ateni osvojio zlatnu medalju, u četvrtak je stao u obranu novinara i kolumnista Jutarnjeg lista Dražena Krušelja, koji se u srijedu našao na meti Červarove verbalne paljbe zbog kolumne koju je napisao.

- Čini mi se da je njemu ovaj put kontrola malo pobjegla, da je malo prevršio mjeru, prokomentirao je Kaleb Červarov ispad koji je gotovo zasjenio pobjedu rukometne reprezentacije nad Francuskom na Svjetskom prvenstvu koje se upravo održava u Danskoj i Njemačkoj.

- Ukoliko je nešto rečeno s argumentima o lošoj izvedbi protiv Brazila ili protiv Njemačke i nemogućnosti kontroliranja naših primjedbi prema danskim sucima, onda nije to način... da on radi to na takav način, dodao je Kaleb u izjavi za RTL Direkt.

Podsjetimo, Červar je sipao gorčinu zbog Krušeljeve kolumne 'Mračna strana rukometnog Woodyja Allena', a iako se u četvrtak ujutro za svoj neprimjereni istup ispričao, već u poslijepodnevnim satima izjavio je da stoji kod svojih izjava te da se nema za što ispričavati.

U četvrtak je izbornikov ispad najoštrije osudilo Hrvatsko novinarsko društvo.

Dnevnik.ba

Tagovi: