StoryEditor
nestvarno zdanje

Zlatne zidine Draška Stanivukovića: Živi u milijunskoj vili, pjevačice snimale spot u njoj

Piše Desk  /  11.11.2021., 07:49h
Posljednjih mjeseci političar Draško Stanivuković puni medijske stupce zbog navodne veze s Tanjom Savić, a izgled njegove luksuzne vile mnoge ostavlja bez daha.

Naime, nedavno je kao bomba odjeknula vijest da je pjevačica Tanja Savić imala ljetnu avanturu Draškom Stanivukovićem, a kako sad navode mediji, njih dvoje su odnedavno obnovili romansu i tome svjedoče zajedničke fotografije koje su isplivale u javnost.

Inače, Draško Stanivuković živi u milijunskoj vili, a mnoge zanima kako izgleda njegovo impozantno imanje na kome je, između ostalog, i Goga Sekulić snimala spot.

Luksuzna vila, za koju agenti za nekretnine tvrde da vrijedi najmanje nekoliko milijuna maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit, piše Telegraf.

Vila je u vlasništvu Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom, a javnost je imala prilike da vidi kako izgleda kada je pjevačica Goga Sekulić u njoj snimila spot.

Spot za Goginu pjesmu jedan je od tri snimljena u toj vili, a Stanivuković je svojevremeno za ATV rekao je da je vila njegove obitelji i do sada bila otvorena za sve koji su željeli da snime video ili fotografije za njihove bitne događaje.

Tako je fotografirano 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, dvije zaruke i snimljena 3 spota. Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije naplaćeno, a svi koji su u vili boravili iz tog razloga su iz Banja Luke.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 11:29