Article_Top_970x250

Zlatko Dalić je zbog Hrvatske reprezentacije odbio milijune

livnjak

Zlatko Dalić je zbog Hrvatske reprezentacije odbio milijune

stu 17, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

- Vodit ću Hrvatsku na EP-u - rekao je Dalić koji je poručio kako u ponedjeljak ide u Vukovar kako bi se poklonio braniteljima Vukovara i Škabrnje.

Zlatko Dalić odveo je sinoć hrvatsku reprezentaciju do šestog nastupa na Euru. Vatreni su svladali Slovačku (3:1) i izborili nastup, a Dalić je nakon utakmice prokomentirao odluku da se susret igra na Rujevici na ne na nekom većem stadionu.

- Nije trebalo doći do toga da pet dana pričamo o tome. Ima i moje krivice jer sam i ja radio raspored utakmica i htio sam igrati u cijeloj Hrvatskoj. Logično je da se glavna utakmica igra pred 35 tisuća ljudi.

Hvala Rijeci, kao i uvijek, bilo je lijepo. Dalić je demantirao kuloarske priče o tome kako će sjesti na klupu Kine. - Tu priču sam davno završio. Nema tih milijuna za koje bih otišao i koji mi mogu nadomjestiti ponos koji osjećam danas, koji sam osjećao nakon Splita i nakon Rusije.

Vodit ću Hrvatsku na EP-u. Zahvaljujem igračima, navijačima, medijima - rekao je Dalić koji je poručio kako u ponedjeljak ide u Vukovar kako bi se poklonio braniteljima Vukovara i Škabrnje. - Da nije bilo njih ne bi bilo ni nas - poručio je, prenosi Večernji.

Dnevnik.ba