StoryEditor

Zidane kritizirao Modrića nakon ispadanja Reala: "Pa što hoćete od nas?"

Piše D  /  15.01.2021., 12:01h

U polufinalu španjolskog superkupa Athletic Bilbao pobijedio je Real Madrid 2-1 i izborio nedjeljni finale protiv Barcelone.

Nakon neočekivanog poraza, Zinedine Zidane obrušio se na Luku Modrića. Hrvat je igrao do 68. minute, ali njegova pozicija ovoga puta je bila ofenzivnija nego inače, nakon čega ga je Zidane zamijenio s Fedeom Valverdeom. Zvijezda večeri bio je Raul Garcia koji je u 18. i 38. minuti zabio gol, te odveo svoju momčad u finale Super kupa.  

Nakon odlično odigranih utakmica Luke Modrića protiv Seville (1-0), Gladbacha (2-0) i Atletica (2-0), Real je peti put poražen u svim natjecanjima.

- Što želite, da odustanemo od ove sezone? Bit će još puno prigovora, ali ćemo nastaviti raditi...

- Nismo dobro ušli u utakmicu. Athletic nas je jako dobro stisnuo i zbog tog presinga smo gubili lopte koje inače čuvamo. Morao sam promijeniti taktiku s kojom sam počeo utakmicu zato što nismo bili zadovoljni Lukinom pozicijom - rekao je razočarano trener Real Madrida i dodao:

- Prvo poluvrijeme bilo je teško. Utakmicu nismo dobro započeli, imali su dvije šanse koje su iskoristili te smo primili smo dva gola. Pritisak je bio ogroman, ali smo u drugom poluvremenu bili bolji i zabili. Momčad se trudila, ali moramo okrenuti novo poglavlje i nastaviti raditi punom parom.

Zidane je jednom prilikom izjavio da je Modrić ‘je*eno fantastičan‘, ali sad je malo promijenio ploču. Ipak, to ne bi trebalo dovesti u pitanje njegovo produljenje ugovora, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 17:12