StoryEditor

Žestoke reakcije Britanaca: Uzmite im titule, ovo je izdaja

Piše D  /  08.03.2021., 04:03h

Dugoočekivani intervju koji su princ Harry i Meghan Markle dali Opri odjeknuo je u cijelom svijetu, a neke je Britance toliko naljutio da traže da se paru ukinu titule, tvrdeći da su pokazali veliko nepoštovanje prema kraljici Elizabeti. 

Reagirao je i britanski voditelj Pierce Morgan, koji je često kritizirao Meghan i Harryja. 

"Ovaj je intervju sramotna izdaja kraljice i kraljevske obitelji. Očekivao sam ovakvo opako i destruktivno sebično ponašanje od Meghan Markle, ali da joj Harry dopušta da ovako govori o njegovoj obitelji i monarhiji je sramotno", napisao je na Twitteru. 

"Harry želi da Amerika i ostatak svijeta mrze njegovu vlastitu obitelj, monarhiju i njegovu državu. Predlažem da pričekamo da žrtve divljanja njegove žene odgovore prije nego što počnu s mržnjom", dodao je u novoj objavi. 

Nije stao na tome. 

"Da razjasnimo: princ Harry i njegova žena su proveli dva sata blateći sve što kraljica predstavlja i za što je teško radila da se održi, istovremeno se praveći da je podržavaju. Sve su to radili dok je njen 99-godišnji suprug Philip ozbiljno bolestan i leži u bolnici. To je vrijedno prijezira", zaključio je. 

Oglasili su se i brojni drugi Britanci. 

"Je li to Meghan upravo nazvala kraljevsku obitelj rasistima? Ona pokušava napraviti problem s ovim intervjuom, a radi se o Harryjevoj obitelji. Osobno, mislim da bi Meghan i Harryju trebalo oduzeti titule. Otišli su predaleko s ovim."

"Nadam se da će kraljica uzeti Meghan i Harryju sve titule koje im je dala prije tri godine."

"Meghan i Harry su uvreda za ovu zemlju, njeno veličanstvo bi im trebalo oduzeti titule."

"Kakva kuja. Nadam se da će ona i Harry izgubiti titule. Ona se ne zna ponašati i ne zaslužuje imati veze s kraljevskom obitelji. Meghanina polusestra je imala pravo."

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 18:19