StoryEditor
Antikorupcijsko vijeće

Žestoka svađa Zekanovića i Grmoje: "Ti si mutež. Navečer je klanjanje, ujutro laž, to si ti"

Piše desk  /  31.01.2023., 12:20h

Danas je na rasporedu nova sjednica Antikorupcijskog vijeća na temu upravljanja Inom. Kao i prvu sjednicu na ovu temu, i ovu su svađom otvorili Hrvoje Zekanović i Nikola Grmoja.

"Nema kvoruma. Dalija Orešković kasni. Zeko ga ne želi. Nazovite u klub HDZ-a da pitate za savjet. Fizički ste tu, ali jeste li prisutni? Možemo li započeti sjednicu? Ili ćemo čekati kolegicu Orešković?" pitao je Grmoja Zekanovića na početku i ispričao se zbog čekanja rekavši da je Orešković zapela u prometu, prenosi Index.

Na to mu je Zekanović odgovorio prilično uznemireno. "Nemaš ni kvorum. Nesposoban si sazvati četiri čovjeka. Ne, Božu Petrova ću zvati za mišljenje", rekao je Zekanović i napustio dvoranu, ali se ubrzo vratio.

Svađa se nastavila. "Nisam pobjegao, nego ti nisi sposoban sazvati sjednicu. Vi opstruirate rad ovog Vijeća. Kad dođe Dalija Orešković, pridružit ću vam se. Niste sposobni ni dovesti cirkusante. Ti ćeš raščistiti? Pa ti si mutež", rekao mu je Zekanović i nastavio: "Navečer je klanjanje, ujutro laž, to si ti. Nisi kadar dovesti četiri osobe na Vijeće, to si ti. Za razliku od tebe kojim zapovijeda Marija Selak Raspudić, ja nemam šefa."

"Ponosan sam ako mi zapovijeda Selak Raspudić", odgovorio mu je Grmoja.

Nakon burnog uvoda konačno je potom krenula 4. sjednica Antikorupcijskog vijeća na temu upravljanja Inom.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 13:17