StoryEditor

Žestoka svađa HSS-ovaca i HSP-ovaca u Hercegovini

Piše D  /  02.04.2018., 12:04h

HSP BiH je "hrvatska" stranka koja za vrijeme vlasti u ŽZH nije uplaćivala doprinose profesorima i nastavnicima, te je koalirala pune 4 godine protiv hrvatskoga naroda u BiH s građanskim SDP-om koji je htio obespraviti veterane HVO-a. To je ta pravaška povijest u BiH, napisao je na svom Facebook profilu Josip Zelenika, šef HSS-ovog ogranka u Širokom Brijegu.

Na prozivke je Kvesić odgovorio zalijepivši u komentar "screenshot" Facebook komentara u kojem se proziva Karamatića: 

"HSS-u BiH nije cilj razvaljivati koaliciju HSP-a i HDZ-a. Samo želimo narodu pokazati tko ste i što ste bili jučer, a što ste danas. Drago mi je što mi hadezeovci pišu privatno i hrabre me da otkrijemo što su pravaši predvođeni Kvesićem i Primorcem. Dr. Jurišić je ionako prošlost, pa ni njegova stranka za koju sad čujem prvi put nije u našem fokusu. Dragi Viktore, primaš 2000 KM mjesečno da budeš glas naroda, uključujući i mene, stoga se ne čudi kada ljudi propituju što ti radiš trenutno", pitao je Zelenika Kvesića, no on mu nije odgovorio.

Obrisao komentare 

"Stanko Ćane Primorac sinonim političke "dosljednosti" pravaskih opcija u BiH. Koketirati sa svima kako bi bili što bliže "državnim jaslama" uzdajući se pri tome u potpunu kolektivnu amneziju Hrvata u BiH", napisao je Branimir Galić, politički tajnik HSS-a u BiH.

"Viktor ne može prihvatiti stigmu da je HSP BiH izdajnička stranka. No, to na stranu. Zašto Viktore ne odgovoriš zašto niste uplaćivali doprinose profesorima i nastavnicima a na krilima prof i nastavnika ste 2006. dobili izbore a Viktor je bio ministar branitelja ŽZH ako se ne varam. To je bitnije od priče kako su nas drugi izdali pa vama dali alibi da isto to učinite 2011", pitao je Zelenika Kvesića koji je do tada obrisao većinu komentara...

U raspravu se uključio i Ivan Šušnjar, kolumnist i glavni urednik portala Poskok.

"Cega? Kako netko moze slaviti sotonisticke pokrete koji su ubijali nasu dicu i istovremeno se zaklinjati Isusom? Daj procitaj nesto idiote nepismeni. Stid me je da si nam ti bio neki faktor u vlasti", napisao je Šušnjar aludirajući na zločine koje su ustaše i pravaši u prošlosti činili... No, Kvesić nije odgovarao.

Inače, prema podacima CCI-a  "Viktor Kvesić je u prvih pet mjeseci 2017.g. zaradio 11 486 KM u Skupštini ŽZH, aktualni je zastupnik u ovoj skuštini, šef je Glavnog stana HSP-a BiH i dio strukture HSP-a BiH koja je od 2010. do 2014. činila famoznu platformašku vlast na razini FBiH. 

Viktor Kvesić odaje počast Juri Francetiću, foto: Facebook

I.C. / Dnevnik.ba

 

26. travanj 2024 19:33