StoryEditor

ŽEPČE Na gradilištu tvrtke Armani trade radovi u punom zamahu

Piše D  /  24.10.2018., 08:10h

Manji objekt površine 1 000 četvornih metara poslovnog prostora je većim dijelom završen. U tijeku su završni radovi i pregovori s poslovnim partnerima vezano za sadržaje koji će se u njemu nalaziti tako da se njegovo otvaranje planira početkom 2019. godine, prenosi Postaja.ba

Drugi objekt je dom za trajni smještaj starijih osoba koji se gradi u skladu s važećim europskim standardima a sadržajem i uvjetima zadovoljavat će kriterije hotela s četiri zvjezdice. Imat će kapacitet smještaja 120 osoba. Na tri kata bit će raspoređeni svi potrebni sadržaji, u potpunosti prilagođeni potrebama korisnika. Osim sadržaja neophodnih za svakodnevno funkcioniranje, moderni dom će imati brojne dodatne sadržaje među kojima su prostorije za cjelodnevni boravak štićenika, prostorije za radnu terapiju, knjižnicu, prostor za vjerske obrede, liječničku ordinaciju, stacionar, lift i uređenu okućnicu. Ukupna površina prostora je 3 700 metara četvornih.

Prema dinamici radova, u zacrtanom vremenu je završena temeljna ploča što omogućava nastavak intenzivnih radova i u narednom periodu kade se očekuju nepovoljnije vremenske prilike. Do kraja godine bit će završeni grubi radovi i objekt će biti pod krovom a završetak svih radova, koji uključuju i uređenje okolnog prostora, planiran je do 1. kolovoza 2019. kada se očekuju prvi stanari.

Prema projektu tvrtke Etažer d.o.o., koja je zadužena i za nadziranje, radove izvodi Baupartner d.o.o.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 19:44