StoryEditor
ZBOG PRITISKA

Ženi očna jabučica iskočila iz glave dok je rađala

Piše desk  /  24.03.2022., 10:09h
23-godišnja Bethany Collins iz Indiane doživjela je iznimno rijetku nuspojavu dok je rađala svoje dijete. Kad je dobila trudove i stigla u bolnicu, liječnici su joj dali lijek koji pomaže stimulirati mišiće maternice i uzrokovati kontrakcije. Međutim, porod nije napredovao, a djetetovi otkucaji srca počeli su opadati pa je dobila i epiduralnu te na nagovor liječnika počela tiskati svom snagom, prenosi Index.hr.

Collins je svoje iskustvo prepričala na TikToku. Prisjetila se da je pritisak bio toliko jak da je osjetila pucanje. Liječnik joj je rekao da je sve u redu i da nastavi. Kad je konačno rodila, otvorila je oči, no sve joj je bilo mutno pa je upitala supruga je li joj očna jabučica u glavi.

"Rekao mi je da mi lijevo oko više viri van od desnog, ali da nije toliko loše", prisjetila se. 

Međutim, dok ju je liječnik šivao, komentirao je da nikad nije vidio takav slučaj pa je pozvao optometrista. 

@clydestinks69 My doctor said, “wow, I’ve never seen this happen before! 🧐🤨” but now I have miss Phoebe 💗 & yes, my eye went back 6 weeks later 🥳 #greenscreen #fyp #babiesoftiktok #pregnanttiktok #pregnant ♬ original sound - 🍄

"I on je samo gledao u moje oko pa doveo cijeli odjel da me pregleda. Postala sam tema svih razgovora tog dana. Stanje se preko noći pogoršalo pa su me pregledali i sljedećeg jutra. Optometrist je rekao da nikad vidio ovakvo nešto", dodala je Bethany. 

Liječnici su zaključili da je oko iskočilo iz očne jabučice zbog velikog pritiska od siline tiskanja. Nakon dva tjedna, mlada majka je primijetila poboljšanje. 

"Trebalo je šest tjedana da mi se oko konačno vrati na mjesto, a sada je sve super. Imam prekrasnu dvomjesečnu bebicu i dvije normalne očne jabučice", zaključila je u videu koji je skupio dva milijuna pregleda.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 00:35