Article_Top_970x250

Žena Mirka Alilovića poslala oštru poruku kritičarima

preko fejsa

Žena Mirka Alilovića poslala oštru poruku kritičarima

sij 15, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

(Ilustracija via Index.hr)

Nakon što je Europsko rukometno prvenstvo pažnju javnosti uperilo na rukometaše i njihove ljepše polovice, supruga vratara Mirka Alilovića odgovorila je kritičarima zbog komentara na njen fizički izgled.

Konkretno, oni da su njene bujne obline rezultat posjete estetskom kirurgu.

"Hvala vam što ste mi poklonili toliko pozornosti i pažnje, hvala vam što vam je očito moj fizički izgled od velike životne važnosti i sto živite u neznanju da li sam prirodna ili sam plastična, to su stvarno velika pitanja od životne važnosti, blago vama na težini vaših problema :) Hvala vam na svoj pažnji koju ste mi poklonili i napravili od mene zvijezdu! Godi mi vaša ljubomora, vaša zločestoća, maloumnost i primitivizam, mnogo ste smiješni i šta da vam za kraj kažem? Ja Iva Alilović vam od srca želim svu sreću u ovome životu, jer da ste sretni i voljeni, i da imate svoj život ne bi ovoliko prosipali zlobe i izmišljotina i mržnje o meni koju ne poznajete i o mome životu", napisala je na Facebooku.

Onda je ipak zaključila da nije važno demantira li ili potvrđuje ugradnju silikona, glasina će uvijek biti.

"A i ako sam stavljala silikone stavila sam za svoje pare, a ne tuđe! Hahahahaha mogu me u guzicu poljubit", napisala je, citirajući izjavu o silikonima koju je prije desetak godina izjavila pokojna srpska pjevačica Ksenija Pajčin. 

Iva, kao i Mirko, podrijetlom je iz Hercegovine, a ova ljepotica i rukometni vrtar u braku su od 2011.

Ubrzo nakon svadbe, Iva i Mirko su postali roditelji dječaka Ivana, a dvije godine nakon njega na svijet je stigao  Mato. 

Article_Bottom_970x250