Article_Top_970x250

Željana Zovko u Kaštelima s mladim ambasadorima Europskog parlamenta

Zastupnica u Europskom parlamentu

Željana Zovko u Kaštelima s mladim ambasadorima Europskog parlamenta

stu 17, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Zastupnica u Europskom parlamentu Željana Zovko posjetila je u petak, 15.11.2019. srednju školu “Braća Radić” u Kaštel Štafiliću povodom sudjelovanja škole u programu “Škola ambasador Europskog parlamenta”.

Cilj programa je podizanje razine informiranosti mladih o Europskoj uniji kao i svijesti o zajedničkim europskim vrijednostima te o pravima koja imaju kao europski građani, a kaštelanski srednjoškolci pod vodstvom pedagoginje Sanje Rozge u program su uključeni od školske godine 2018./2019.

Prilikom posjete zastupnica Zovko je učenicima i svim prisutnima približila svoj rad i djelovanje u Europskom parlamentu te mogućnosti koje Europska unija pruža svojim građanima, a posebno mladim ljudima u okviru raznih programa.

Zastupnica Zovko je školi i učenicima za sudjelovanje u programu “Škola ambasador Europskog parlamenta”uručila plaketu i svečane diplome te pohvalila angažman i aktivizam mladih ambasadora koji su tim povodom pripremili video i prezentaciju o svojim aktivnostima, stoji u priopćenju.

Dnevnik.ba