StoryEditor
ukrajinski predsjednik

Zelenski poručio Rusima: "Vaša kukavička šutnja završit će samo činjenicom da će jednog dana ti isti teroristi doći po vas"

Piše desk  /  16.01.2023., 09:13h

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski izjavio je kako se bitka za Soledar nastavlja, unatoč tome što ruska vojska nastavlja žestoke napade na ovom dijelu ukrajinske fronte.

Kao i ranije, u svom obraćanju Zelenski je imao posebnu poruku za ruske građane.

"Želim da kažem svima onima u Rusiji, iz Rusije. Vaša kukavička šutnja, vaš pokušaj da 'sačekate' da prođe, završit će samo činjenicom da će jednog dana ti isti teroristi doći po vas. Zlo je veoma osjetljivo na kukavičluk. Zlo uvijek pamti ne koji ga se boje ili pokušavaju da se cjenkaju. Kada dođe do tebe, neće imati tko da te zaštiti", rekao je Zelenski.

Kada je riječ o situaciji na fronti, Zelenski se zahvalio svim vojnicima koji se trenutno nalaze na prvoj liniji fronte.

"Želim se zahvaliti našim vojnicima. Svima koji herojski i istrajno izvršavaju borbene zadatke. Tko drži naše pozicije. Posebno na najtežim područjima fronte. Bitka za Soledar, Bahmut, oblast Donjecka, Lugansk, nastavljaju se bez ijednog predaha, bez zaustavljanja", poručio je predsjednik Ukrajine.

Dnevnik.ba

26. siječanj 2023 10:16