StoryEditor

Zelenika: Surovo i drsko miješanje Hrvatske u izbore u BiH

Piše D  /  30.09.2018., 02:09h

Ona je ocijenila da potpredsjednik hrvatskog Sabora Milijan Brkić ‘‘surovo i drsko‘‘ utječe na izborni rezultat.

‘‘U povodu politički sve grubljeg miješanja u izborni proces BiH od strane dužnosnika RH, a u korist jedne političke stranke imam potrebu ali i obvezu reagirati‘‘, piše u priopćenju za javnost Diane Zelenike.

‘‘Potpredsjednik HDZ Republike Hrvatske i potpredsjednik hrvatskog Sabora gospodin Milijan Brkić surovo i drsko utječe na izborni rezultat i isti kreira izbornim inženjeringom putem takozvanih dopisnih glasova, a u korist kandidata HDZ BiH.

Fiktivne prijave, masovna krađa identiteta i namještanje glasova po izbornim jedinicama metodologija je rada potpredsjednika hrvatskog Sabora koji uz rusku obavještajnu i logističku potporu, kako saznajemo od mega-media.hr, nasilno mijenja suvremenu političku stvarnost.

Opet se nastoji krađom glasova ostati na vlasti i poništiti legalnu i legitimnu izbornu volju hrvatskih birača. Smatram da je politički nužno ukazati na nadolazeću izbornu krađu i pozivam sve Hrvatice i Hrvate da podrže mene u kandidaturi za članicu predsjedništva i ne dopuste ponovni ulazak zla u Predsjedništvo BiH‘‘, piše na koncu priopćenja kojega potpisuje Diana Zelenika.

Podsjećamo, Opći izbori u Bosni i Hercegovini će biti održani 7. listopada kada će građani birati vlast na kantonalnom, entitetskom i državnom nivou.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 11:15