StoryEditor
događaj koji je potresao bih

Žele svom Mladenu izgraditi vječnu kuću: Apel za pomoć obitelji mladića iz Laktaša

Piše desk  /  15.11.2022., 20:14h

Sve je potresla vijest o smrti Mladena Dulića (22) iz Laktaša koji je sebi oduzeo život zbog surovog internet nasilja koje je doživio.

Iza sebe je ostavio obitelj koja je doživjela ono najgore što bilo tko u životu može da osjeti.

Međutim, oni sada trebaju pomoć dobrih ljudi kako bi svom Mladenu sagradili vječnu kuću.

U pomoć su im priskočili prijatelji koji preko društvenih mreža dijele informacije o ovome. 

Naime, otvorili su žiro račune na ime Mladenovog oca Dragana.

Svi koji žele pomoći, to mogu da urade uplatom na žiro račun 571-090-01009634-44, na ime Dulić Dragan. Oni koji su u inozemstvu to mogu da učine preko deviznog račun 0938500003721, također na ime Dragan Dulić.

Kako pričaju oni koji su poznavali Mladena, on je bio poseban i drugačiji, mladić koji je na pošten način želio se zaposliti, pomoči svoju obitelj, ali nažalost to nije uspio.

"Zadnje što želimo da učinimo za našeg Mladena jeste da mu izgradimo vječnu kuću, gdje će da počiva u miru Božjem, u carstvu nebeskom", poručuju prijatelji obitelji.

Podsjećamo, Mladen se ubio nakon što je ismijavan zbog snimka koji je objavljen na društvenim mrežama. Sve je krenulo kada je ispunjavao formular za posao na jednoj benzinskoj crpki, gdje ga je radnik te pumpe snimao i ismijavao pitanjima. Snimak je zatim objavljen na društvenim mrežama.

Veljko Trišić i Dražen Kudra iz Laktaša, koji su bili uhićeni zbog neovlaštenog snimanja mladića Mladena, pušteni su na slobodu nakon kriminalističke obrade, piše Srpskainfo.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 01:20