StoryEditor

Zekanović prozvao Raspudića: Kad ti smeta istina, lupi protivnika mikrofonom po glavi

Piše desk  /  19.10.2022., 11:29h

Na društvenim mrežama oglasio se saborski zastupnik HDS-a Hrvoje Zekanović koji je objavio snimku zastupnika Mosta Nina Raspudića.

"Brus li u akciji. Kad ti smeta istina, lupi protivnika mikrofonom po glavi", objavio je Zekanović snimku s Raspudićem. Jasno, referirao se na otvorenja kipa Brucea Leeja u Mostaru. 

Podsjetimo, bivši član Uprave INA-e Davor Mayer na saslušanju pred Antikorupcijskim vijećem rekao je da je energetika strateško političko pitanje i pitanje nacionalne sigurnosti, a na početku sjednice nakon više upadica udaljen je Hrvoje Zekanović kojega je oporba nazvala HDZ-ovim provokatorom.

Zekanović ga je pitao je li istina da je u 11 godina primio oko 22 milijuna kuna legalnog novca, zašto nikad ranije nije smogao hrabrosti da kaže da nešto ne valja i da je Most 2016. urgirao da ostane na poziciji člana Uprave, a ustvrdio je i da je cijena njegovog dolaska na vijeće dva milijuna kuna.

Nakon više upadica predsjednik Vijeća Nikola Grmoja udaljio je Zekanovića sa sjednice te je odredio stanku.

Tijekom stanke međusobna dobacivanja nastavljena su na saborskim hodnicima, gdje je prema tvrdnjama članova Vijeća, Zekanović pokazao srednji prst Ninu Raspudiću te ga nazvao pogrdnim imenom.

Raspudić je rekao novinarima da svaki put kad se Zekanović pojavi u javnosti i napada oporbu, oporbi rejting raste, a HDZ-u pada, piše direktno.hr.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 15:40