StoryEditor

Zbog ubojstva Krunića uhićen Emilio Baldo, policija traga za još jednom osobom

Piše D  /  23.04.2019., 02:04h

Baldo je od ranije poznat po izvršenju teških kaznenih djela, prenosi Srpskainfo. On je ranjen u studenom 2006. godine pri pokušaju bijega iz Okružnog suda u Banjoj Luci.

"Više osoba privedeno je na području Republike Srpske (RS) u vezi sa sinoćnjom pucnjavom u Glamočanima kod Laktaša, u kojoj je ubijen banjalučki biznismen Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratitelja Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratitelj ranjen", priopćeno je iz MUP-a RS.

U tijeku je opsežna istraga koju vodi policija u RS-u za organizirani i teški kriminal, pod nadzorom Tužiteljstva RS-a, Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije i organiziranog i najtežih oblika gospodarskog kriminala.

Uhićenje osoba koje se mogu dovesti u vezu s Krunićevim ubiojtvom, njegovog tjelohranitelja i ranjavanje vozača, potvrdio je danas i premijer RS-a Radovan Višković.

Neslužbeno, u tijeku je potraga za još jednim muškarcem za kojeg se sumnja da je sudjelovao u likvidaciji Slaviše Krunića, a koji je od ranije poznat policiji, prenose Nezavisne novine.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 23:53