StoryEditor

Zbog obilnih snježnih padalina odgođeno odigravanje nogometnih utakmica

Piše D  /  23.03.2018., 10:03h

HOK Domaljevac je na pragu plasmana u polufinale doigravanja za prvaka BiH u odbojci. Nakon što su u prvoj utakmici nakon vrlo dobre igre pobijedili ekipu Modriče sa 3:1, danas je na rasporedu drugi susret u kojem su domaljevčani domaćini. Navijači Domaljevca očekuju još jednu sigurnu pobjedu svojih ljubimaca, a utakmica se igra u sportskoj dvorani Školskog centra fra Martina Nedića u Orašju s početkom u 19,00 sati, prenosi Radio Orašje.

Obilne snježne padaline i problemi sa cestovnim komunikacijama u većem dijelu BiH, donijeli su velike probleme brojnim nogometnim klubovima. Iz tog razloga došlo je do promjene termina odigravanja pojedinih utakmica, pa čak i do odlaganja kompletnog kola. Komisija za natjecanje NS FBiH donijela je odluku o promjeni termina odigravanja utakmica 18 kola Prve Federalne lige. Kako bi klubovi imali dodatna 24 sata na pripremi terena za igru, sve utakmice odigrati će se u nedjelju 25. ožujka s početkom u 15,30 sati. U 18. kolu Orašje je domaćin ekipi Rudara iz Kaknja.

Što se tiče utakmica u Drugoj nogometnoj ligi FBiH, skupina sjever, ovoga tjedna na rasporedu su bili susreti 18.kola. Uslijed obilnog snijega i kiše, povjerenik za natjecanje je utvrdio da klubovi nisu u mogućnosti osigurati potrebite uvjete za odigravanje utakmica. Iz tog razloga donio je odluku o odlaganju svih utakmica 18.kola.  Novi termin je srijeda 28.ožujka u 16,00 sati. Iz istih razloga za 11.travanj odgođene i sve utakmice 15. kola u Prvoj ŽNL Posavine.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 15:35