StoryEditor

Zbog Mercedesa su u Livnu ubili uglednog profesora

Piše D  /  19.12.2020., 03:12h

Uviđaj je obavljen na mjestu zločina pod nadzorom dežurnog tužitelja. Vanjskim pregledom tijela utvrđena je nasilna smrt, a tijelo prevezeno u mrtvačnicu, gdje će tijekom dana biti obavljena obdukcija.

Glasnogovornik MUP-a HBŽ Ivica Vrdoljak kazao je da su zbog ubojstva u Vitezu uhićeni 22 -godišnji A.N. i 28- godišnji S.N. iz Viteza te 24-godišnji M.A. iz Zenice.

Prema njegovim riječima oni su na području općine Vitez u trenutku uhićenja bili u Mercedesu bh. registarskih oznaka, čiji je vlasnik ubijeni livanjski profesor

- Nakon dojave o nestanku profesora, operativnim radom djelatnika PU Livno na terenu i pregledom nadzornih kamera došlo se do saznanja da je njegovo motorno vozilo u četvrtak, 17. prosinca, oko 16 sati napustilo područje općine Livno u smjeru Kupresa i srednje Bosne - kazao je Vrdoljak

Dodao je kako je o svemu odmah upoznat i MUP Srednjobosanske županije čiji pripadnici su zadržali sporno vozilo s navedenim osobama do dolaska livanjskih policajaca koji su ih preuzeli, prenosi Avaz.

Dnevnik.ba

07. prosinac 2021 15:47