StoryEditor

Završena obdukcija tijela Jasmine Dominić

Piše D  /  19.02.2019., 01:02h

Nakon što je oko 12.30 sati završila obdukcija tijela Jasmine Dominić koja je započela u 10 sati, očekuje se dovođenje njezine sestre Smiljane Srnec (45) u Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu, te pred suca istrage Županijskog suda. Čekalo se, naime, da se obavi obdukcija koja je kasnila jer se tijelo trebalo otopiti prirodnim putem.

Tijelo je bilo u zgrčenom položaju fetusa, a u bolnicu je dopremljeno u zamrzivaču u kojem je i pronađeno.

Podsjetimo, žitelji malog mjesta Palovec u Međimurskoj županiji ostali su zatečeni viješću da je pronađeno tijelo Jasmine Dominić koje je stajalo u zamrzivaču 19 godina. Nestanak je prijavljen 16. kolovoza 2005. godine. Uhićena je 45-godišnjakinja Smiljana Srnec, sestra nestale Jasmine koja s obitelji živi u kući u kojoj je pronađeno tijelo. Pojavila se informacija da je Smiljana priznala ubojstvo, no suprug i odvjetnik demantirali su takve informacije.

Bio sam sad na policiji i Smiljana nije priznala. Takva je sad situacija. Objavljivane su, kao i do sada, lažne informacije. Tako se pisalo da je tijelo pronađeno jer je isključena struja i da je nešto smrdjelo – rekao je za Večernji Ivica Srnec, Smiljanin suprug.

Odvjetnik Smiljane Srnec kazao je da nije priznala ubojstvo tijekom ispitivanja na policiji. 

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 09:44