StoryEditor
Bacio se u poduzetništvo

Zavirite u luksuznu vilu Marija Mandžukića, noćenje košta 2200 KM

Piše desk  /  27.11.2021., 08:17h
Mario Mandžukić više nije samo nogometaš, već je krenuo i u poduzetničke vode. Vlasnik i direktor tvrtke ‘Vile Brač‘ luksuznu nekretninu iznajmljuje u mirnom mjestu na otoku Braču

Nogometaš Mario Mandžukić (35) postao je poduzetnik otvorivši tvrtku u kojoj je sad i direktor pod nazivom 'Vile Brač' sa sjedištem u Zagrebu. Marijeva luksuzna vila od 350 četvornih metara nalazi se u Bobovišću, malom mjestu na otoku Braču.

- Vila Blue Star of Brač nalazi se u Bobovišćima. Objekt nudi klimatiziran smještaj, besplatan WiFi, mogućnost posudbe bicikla, vrt s vanjskim bazenom i besplatno privatno parkiralište. U okolici gosti mogu igrati stolni tenis i voziti bicikl - piše na stranici za iznajmljivanje.

image

Mandžina vila

BOOKING.COM -

Na samo 10 metara od mora nalazi se grijani bazen, a vila ima pet spavaćih soba s pet kupaonica i može ugostiti deset osoba.

image

Mandžina vila

BOOKING.COM -

Luksuzna nekretnina udaljena je 800 metara od centra mjesta i četiri kilometra od Milne.

Vilu je moguće rezervirati na internetskoj stranici za bukiranje smještaja, pa je vidljivo da noć košta čak 8.781 kuna (oko 2.200 KM), što je više od prosječne hrvatske plaće.

image

Mandžina vila

BOOKING.COM -

Na fotografijama se može vidjeti 'infinity' bazen s čijeg se ruba vidi prekrasan pogled na more i na krajolik Brača.

image

Mandžina vila

BOOKING.COM -

Na stranici gdje se vila oglašavala navedeno je da sadrži i opremu za stolni tenis, pravo kućno kino - ne samo veliku televiziju, nego čitavu prostoriju opremljenu kao kino, zatim vez za male brodove, dva kajaka, tri bicikla, SUP, opremu za ronjenje, prostirke za jogu i ručnike za plažu. Uvala u kojoj je kuća nekadašnjeg reprezentativca nije pretjerano osamljena. Tu je još desetak jednako luksuznih vila, piše 24sata.hr.

Dnevnik.ba

24. ožujak 2023 14:13