Article_Top_970x250

Zavadlava doveli u lancima i dvostrukim lisicama: "Generalno se ne osjećam krivim"

počelo suđenje

Zavadlava doveli u lancima i dvostrukim lisicama: "Generalno se ne osjećam krivim"

kol 12, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Milan Šabić/Pixsell

Filip Zavadlav stigao je na splitski sud, a kako su najavljene najstrože mjere osiguranja, tako je Zavadlav stigao okovan lancima, odnosno dvostrukim lisicama oko nogu, ruku i pojasa.

Prilikom ulaska u zgradu suda, optuženi je Zavadlav, s dvostrukim lisicama na nogama i na rukama, ironično dobacio okupljenima: 'Jesu li ovo ulaznice?', javlja Slobodna Dalmacija.Split: Suđenje Filipu Zavadlavu optuženom za trostruko ubojstvo u Splitu

Foto: Milan Šabić/Pixsell

Na pitanje sutkinje Višnje Strinić osjeća li se krivim za trostruko ubojstvo, optuženi Filip Zavadlav (25) nije se htio izjasniti. Za sada neće iznositi svoju obranu, iako to može učiniti bilo kada tijekom sudskog procesa.

Na početku suđenja svjedočila je Marijana Knežević, majka ubijenog Marina Bobana. 

Kazala je kako je o ubojstvu svog sina saznala iz medija jer je bila u to vrijeme u Beogradu, a drugu dvojicu ubijenih, kako kaže, nije osobno poznavala. Čula je za Torlaka iz priča svog sina Marina...

Inače, ispred sudnice su Zavadlava dočekali i građani koji su mu nakon ubojstva davali podršku i skupljali novac za njegovog odvjetnika Branka Šerića, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba