StoryEditor

Zatvorska čuvarica probušila rupu u hlačama da može imati spolni odnos sa zatvorenikom

Piše D  /  08.02.2020., 08:02h

Stephanie Smithwhite (40), zatvorska čuvarica u zatvoru Farkland nedaleko od engleskog Durhama, postala je opsjednuta ozloglašenim gangsterom Curtisom Warrenom koji je u tom zatvoru služio kaznu u trajanju od 23 godine zbog krijumčarenja droge. 

Toliko je poludjela za njim da je istetovirala njegovo ime i slala mu erotske ljubavne poruke. Britanski mediji također prenose da je Smithwhite napravila rupu na hlačama svoje uniforme kako bi se neometano mogla seksati s Curtisom tijekom svoje smjene na poslu. Ona je to porekla na sudu, ali sudac joj je odgovorio da mu je teško zamisliti čemu drugome bi služila ta rupa na hlačama. Njihova je afera, navodi Mirror, trajala šest mjeseci. 

Smithwhite je priznala da je bila s njim, tvrdeći da se "zaljubila u pogrešnog čovjeka u pogrešnoj situaciji", te da je s njim izmijenila stotine eksplicitnih ljubavnih poruka. Priznala je da mu je slala svoje fotografije i da je s njim imala odnose u njegovoj ćeliji, zatvorskoj kuhinji i praonici rublja. 

Optužena je i da je znala da zatvorenik ima minijaturni mobitel veličine novčića, a njih dvoje su navodno zvali jedno drugo 213 puta. 

Osoblje je posumnjalo da se između njih nešto događa kad su primijetili da mu je dala neki papir, a on ga je pokušao pojesti kad su tražili da ga pokaže. 

U njenom su domu pronašli još 450 erotskih pisama, a u njenom su automobilu pronašli mobitel s kojeg je zvala samo jedan broj - Curtisov mobitel. 

Curtisu je također poskrivećki nosila drogu i odavala mu informacije o sigurnosnom sustavu u zatvoru. Istražiteljima je rekla da je bila očajna i da se nadala da će se njihova veza nastaviti i izvan zatvora, prenosi Index.hr.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 16:15