Zatvor u Vojkovićima pun kao šibica: Za manje od šest mjeseci uhićeno više od 100 osoba, među njima je 14 policajacaPRESSMEDIABIH.COM
StoryEditor
sky aplikacija

Zatvor u Vojkovićima pun kao šibica: Za manje od šest mjeseci uhićeno više od 100 osoba, među njima je 14 policajaca

Piše desk  /  01.11.2022., 09:06h

Trenutno, kako stoje stvari, nema mjesta za sve uhićene članove narkomafije

Državni zatvor u Vojkovićima pun je osoba koje je Tužiteljstvo BiH u posljednjih nekoliko mjeseci uhitilo zbog istraga u vezi sa Sky aplikacijom.

Trenutno, kako stoje stvari, nema mjesta za sve uhićene članove narkomafije. A tek je krenulo. U pritvoru su Admir Arnautović  Šmrk i njegov suradnik Adnan Maglić. Već mjesecima su pritvoreni i Keljmendijevi suradnici Anel Sejfović, Ajlin Ahmić i Adi Nukić, piše pressmediabih.com.

Svoju ćeliju zadužio je i narkobos Milan Matković iz Trebinja. Zajedno s njim uhićeno je pet osoba. Nedavno je uhićen i njegov prijatelj Dražen Šiniković, ali i policajac MUP-a HNŽ Miroslav Čalija. Prije nekoliko dana prebačen je i sarajevski odvjetnik Zlatko  Ibrišimović, ali i policajac MUP-a KS Amer Selak.

Uskoro bi u Vojkoviće trebao i Stojnić. Ranije je skoro pola godine bio pritvoren Bojan Cvijetić, bivši savjetnik Dragana Mektića, ali se brani sa slobode. Za manje od pola godine zbog Skya je uhićeno više od 100 osoba, od toga 14 policajaca. Nedavno je prebačen i narkodiler - Dario Jekić.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 04:57