Article_Top_970x250

Zatekao ga kako mu siluje ženu pa mu nožem odrezao spolovilo

ukrajina

Zatekao ga kako mu siluje ženu pa mu nožem odrezao spolovilo

lis 17, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Daily Mail

Muškarac iz Ukrajine odrezao je penis silovatelju supruge nakon što ju je isti napao nedaleko od njihovog doma u Ukrajini, javlja Daily Mail.

Suprug (27) se vraćao doma u svoje selo Shevcenkovo na istok regije Kharkiv, a njegova supruga se oprostila od prijatelja i izašla iz restorana u kojem je bila oko 1 sat u noći.

Hodala je prema domu, kada ju je Dmitry Ivchenko (25) napao straga. Prekrio joj je usta rukom kako nitko ne bi čuo vrištanje i odvukao je u obližnje grmlje, kazala je policija.

Žrtvin suprug je s druženja s prijateljima otišao deset minuta poslije nje. Kako se približavao doma, tako je čuo čudne zvukove iz grmlja. Približio se grmlju i imao što vidjeti - Ivchenko je davio njegovu suprugu dok ju je silovao.

Muškarac je napao silovatelja, lupio ga u glavu te potom izvadio švicarski nožić i odrezao mu penis. 

Suprug je izgubio kontrolu nad svojim postupcima. Nije shvaćao što radi - izjavio je njegov odvjetnik Dmitry Spaskin lokalnim medijima.

Vriskovi silovatelja i žrtvino jecanje probudili su cijelo susjedstvo, a žrtvina majka je odmah prijavila Ivchenka policiji. Šokirani svjedoci događaja su pozvali Hitnu pomoć za muškarca.

Nakon incidenta, suprug žrtve je hodao 13 kilometara do susjednog sela. Tamo se našao s poznanikom kojeg je zamolio da ga odvede na policiju. 13. listopada se u rano ujutro predao policiji i priznao napad.

Suprug je optužen za nanošenje teških ozljeda i u kućnom je pritvoru, a silovatelj je hospitaliziran i morao je na operaciju. Iz bolnice su samo rekli da pacijent treba dugoročno liječenje i nisu htjeli reći koje su šanse da mu spolni organ ponovno pokušaju prišiti,prenosi 24sata

Policija će za silovanje optužiti i Ivchenka, a dok je u bolnici, pod policijskom je zaštitom. 

Ako ga proglase krivim, suprug žrtve silovanja zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda mogao bi dobiti osam godina kazne zatvora, a silovatelj Ivchenko pet godina.

Žrtva silovanja morat će proć kroz dugi period psihološkog promatranja kako bi se pokušala oporaviti, pišu lokalni mediji.

Dnevnik.ba