StoryEditor
urnebesno

Zastupnik u NSRS-u snimljen kako uvježbava govor, jako je pazio na gestikulaciju

Piše desk  /  14.12.2021., 10:15h
Na posljednjoj sjednici Narodne skupštine RS sve oči su bile uprte u lidera SNSD-a Milorada Dodika. Razlog je očigledan, a to je njegova najava o vraćanju nadležnosti na razinu entiteta i stvaranje entitetskih institucija u oblasti pravosuđa, poreza, sigurnosti i obrane, a prije svega vojske RS-a.

Međutim, neovisnom zastupniku Nebojši Vukanoviću pažnju je privukao jedan njegov kolega iz skupštinskih klupa. Radi se o Darki Banjcu, predsjedniku NPS-a, jedne od stranaka koje su u koaliciji s vladajućim SNSD-om. Na snimci se vidi kako Banjac uvježbava svoje obraćanje skupštini, gestikulirajući pritom glavom. Glas koji se čuje na snimci nije njegov, nego Igora Žunića, zastupnika SNSD-a, koji je u tom trenutku diskutirao o točki dnevnog reda.

– Tko su lideri prikolica zvanih „koalicijski partneri“ SNSD-a i Milorada Dodika govori i snimka s nedavne Posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, na kojoj lider NPS-a Darko Banjac ima generalnu probu svog nastupa.

Dok šef Kluba SNSD-a Igor Žunić obrazlaže točku dnevnog reda, njegov pobratim Banjac u sebi, s pratećim gestikulacijama, vježba i čita tekst koji mu je netko napisao i poturio da ga pročita na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske.

Pogledajte snimku koji možda ponajbolje govori o ograničenim kapacitetima „lidera“ Banjca, kojem je Dodik osnovao neku NPS stranku nakon što je obavio zadatak u DNS-u, kojeg je po zadatku rasturao kao nekada SDS, napisao je Vukanović u komentaru videa kojeg je objavio.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 20:10