StoryEditor

Zaštitar kluba u Kninu pretukao maloljetnika, u stanu mu našli gomilu oružja

Piše D  /  07.01.2020., 01:01h

Policijska uprava Šibensko-kninska objavila je priopćenje za medije u kojem izvještava da je u policijskoj postaji Knin dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom i 32-godišnjakom osumnjičenima za nanošenje teške tjelesne ozlijede maloljetniku.

Spomenuti 34-godišnjak dodatno je osumnjičen i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.  

Osumnjičeni 34-godišnjak je 5. siječnja oko 2.25 sati u Kninu u tamošnjem noćnom klubu, gdje radi kao zaštitar, radi remećenja javnog reda i mira u noćnom klubu, iz prostorija kluba izveo jednog maloljetnika.

Maloljetnik je iz kluba izbačen jer je razbio čašu, pokušao je ponovno ući u klub što mu je osumnjičeni zaštitar branio, zbog čega je došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između osumnjičenog i oštećenog maloljetnika, a u sukob se uključio i osumnjičeni 32-godišnjak, koji također radi u klubu kao zaštitar. Tom prilikom osumnjičeni su oštećenog maloljetnika teže ozlijedili, koji je, zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u kninskoj bolnici, prenose Vijesti.hr

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 22:29