Article_Top_970x250

Zaraženi gazda vrijeđao Šukera, a sada zgrozio javnost: 'Tako se ponaša jer je bogat'

u karanteni cijela bolnica

Zaraženi gazda vrijeđao Šukera, a sada zgrozio javnost: 'Tako se ponaša jer je bogat'

ožu 24, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Cijela bolnica stavljena je u karantenu, a sve osobe trebaju proći testiranje.

Vlasnik Ludogoreca Kiril Domuščijev zgrozio je javnost svojim postupkom. Naime, gazda bugarskog prvaka oglušio se na upute zdravstvenih organizacija te je otišao u jednu privatnu bolnicu u Sofiji, prenosi večernji.hr.

Nakon testiranja nalazi su pokazali da je pozitivan na koronavirus i odmah je nastao kaos. Cijela bolnica stavljena je u karantenu, a sve osobe trebaju proći testiranje.

Gazda Ludogoreca svojim neodgovornim ponašanjem ugrozio je 350 ljudi, 180 zdravstvenih radnika i 170 pacijenata. Policija zabranjuje ulazak u bolnicu.

- Kakvo je to ponašanje? Misli da se tako može ponašati zato što je milijunaš' - ljutit je bio u svojoj izjavi bugarski epidemiolog Atanas Magarov.

A prije osam godina drugom pretkolu Lige prvaka Dinamo je izbacio Ludogorec. Nakon prve utakmice u Razgradu koja je završila 1:1, Kiril Domuščijev je bio vrlo ljutit. Ludogorec je pobjedu ispustio u posljednjim trenucima sudačke nadoknade, a gazda bugarskog prvaka za to je krivio Davora Šukera.

- Što se čudite, pa to je čisti lobi. Mi Bugari uopće ne vrijedimo živjeti. Evo, pozivam Uefu da nas ubije. Ludogorec su ubili Šuker i suci - grmio je Kiril Domuščijev. U uzvratnoj utakmici u Maksimiru plavi su prolaz izborili u osmoj minuti sudačke nadoknade. Domagoj Vida zabio je gola za Dinamovu pobjedu - 3:2.

Dnevnik.ba